1

(Gambar) Bukti SMS Lucah WhatsApp Adi Putra Isu Skandal Dengan Isteri Orang

Gambar SMS WhatApp adi-putra-skandal

Skandal Adi Putra dengan isteri orang atau nama sebenarnya, Nooraida binti Abdul Talib, yang sebelum ini hanya masuk ke zon “panas”, sudah naik satu tahap lagi ke Zon “Terbakar”.Ini kerana, suami kepada skandal Adi Putra itu telahpun mendedahkan beberapa keping gambar sms berbaur lucah yang melibatkan Adi Putra dan isterinya.

Skandal Adi Putra & Isteri Orang : Gambar Bukti SMS Lucah WhatsApp

Kalau tengok daripada gambar-gambar di bawah, nak kata lucah sangat tu tidaklah.Sebab gambar pun tak berapa nak jelas.Tapi, sikap “nakal” Adi Putra tu, terperasan juga kami.Ialah, minta yang bukan-bukan.

“Can I See Ur Butt”?

Adi Putra bakal berdepan dengan hukuman penjara 5 tahun atau denda atau kedua-duanya sekali jika keputusan siasatan mendapati dia bersalah terhadap dakwaan menghantar gambar alat sulitnya melalui aplikasi WhatsApp kepada seorang wanita berstatus isteri orang.

Kenyataan itu dikeluarkan sendiri oleh Ketua Polis Daerah Johor Bahru Utara (JBU) Asissten Komisioner Ruslan Hassan yang berkata siasatan kes itu mengikut seksyen 509 Kanun Keseksaan.

Sekarang kes masih dalam siasatan dan hanya mahkamah yang boleh menentukan siapa yang benar dan siapa yang salah.Klik gambar di bawah untuk saiz yang lebih memuaskan..

P.S. “kalau masuk Melodi, It Must be u”…

One Comment

  1. ni jenis suke mkn durian curi…sdap yg haram dari yg halal..bini ko kn ada,halal lg.bini org gak ko suke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *