30

eMADIS : Jawatan Kosong Tenaga Nasional Berhad (TNB) 2013 Online

Jawatan Kosong TNB 2013Jawatan Kosong TNB 2013 : TNB Malaysia sekarang sedang mencari dan mahu menawarkan jawatan kosong TNB 2013 kepada anda yang komited dan bersedia untuk bekerja dalam satu pasukan besar yang dinamik.

Sekiranya anda ingin memohon jawatan kosong TNB 2013 dan ingin menjadi sebahagian daripada organisasi kakitangan TNB Malaysia yang lain,sila semak cara-cara permohonan jawatan dalam eMADIS di bawah :

Jawatan Kosong TNB 2013 : Cara Permohonan Secara Online

Anda boleh menghantarkan resume anda bagi jawatan kosong TNB 2013 dengan cara KLIK LINK di bawah ini :

Jawatan Kosong TNB 2013 ( http://emadis.tnb.com.my)

Jawatan Kosong TNB 2013 : Faedah Menjadi Kakitangan TNB

Jawatan Kosong 2013

  • Imbuhan yang kompetitif
  • Skim gaji kakitangan TNB Malaysia yang menarik
  • Perlindungan perubatan & manfaat insurans
  • Bayaran elaun TNB Malaysia
  • Penginapan & percutian
  • Ganjaran dan pengiktirafan untuk kakitangan TNB yang berprestasi tinggi
  • Kenaikan gaji tahunan TNB & bonus
  • Latihan dan Pembangunan Kerjaya kakitangan TNB Malaysia

Jawatan kosong TNB 2013 akan dikemaskinikan daripada masa ke semasa melalui portal TNB Malaysia. Selalu-selalulah rajinkan diri untuk menjenguk laman web TNB bagi memastikan anda berpeluang untuk mengisi kekosongan jawatan kosong TNB untuk tahun 2013 ini.

30 Comments

  1. Pemandu Kenderaan Tingkatan Biasa B Gred TD03(Janakuasa Bergerak
    )

    • No 253 taman orkid simpang kangkong 06650 alor setar kedah

  2. saya lepasan institut kemahiran mara kuala lumpur dan saya mengambil dalam bidang kejuruteraan elektrik kuasa A4.Saya berminat untuk berkerja disyarikat tenaga nasional berhad ini.Saya berharap permohonan saya ini dipertimbang kn.Sekian terima kasih

  3. Hi, Dulu sy krj di pejabat peguam sebagi kerani so sy ada 4 tahun pengalaman disini. Sy dah berhenti kerja di pejabat lama sy sebab change of management. Sy berminat untuk berkerja di syarikat tnb sebagai kerani. Sy berharap permohonan sy ini dipertimbangkan.
    Alamat sy: No 26, Lorong mohd Tahir 2, Taman Sri 41200 Klang, Selangor.
    No HP: 0163911809

  4. Pemandu Kenderaan Tingkatan Biasa B Gred TD 03 (Janakuasa Bergera)

    Mohd Rabani Bin Nawawi
    Blok 94-07-01 Flat Sri Kota Bandar Tun Razak Cheras
    56000 Kuala Lumpur
    Umur – 26 Tahun.

    .

  5. E2 JENIS 4 PERUMAHAN TNB 81700 PASIR GUDANG,JOHOR

  6. As slm… Sy skrg masih bekerja di ambank.. Sudah hampir 12 thn.. Pernah apply hujung thn 2012 utk bekerja di TNB.. Bukan apa, ingin mencuba bidang TNB ini dan sy amat berminat dlm lapangan, kemudahan dan gaji yg ada dlm perkhidmatan ini..

    Suhaila lisa binti awang
    No 74 blok 11
    bandar indera mahkota
    25200 kuantan pahang.
    Hp : 012-9450024

  7. assalammualaikum…
    Saya pelajar dari jurusan Diploma In Executive Assistant Computer System ingin bertanya tentang kekosongan jawatan bagi jurusan yang saya pelajari. Jika ada kekosongan email saya di Farapon92@yahoo.com…. Sekian Terima Kasih…

  8. saya,kelayakan spm pegalaman saya,TLDM 9tahun dalam kepakaran teknisyen marin dan education traning KIA PREGIO.menjaga bilik jentera.saya berminat bekerja syrikat TNB.saya harap dapat bekerja diTNB.
    boleh emel pada sya,mohdfauzi224@yahoo.com atau no,telefon 047142399.

  9. saya mempunyai diploma dlm bidang pengurusan. sekarang bertugas di salah sebuah jabatan kerajaan (Pihak berkuasa tempatan). sudah berkhidmat selama 15 tahun dlm sector awam. saya brminat utk berkhidmat dgn tnb. boleh email ke aziie75@yahoo.com.my / hp 013-2391721

  10. SAYA BERPENGALAMAN BERKERJA DENGAN SYARIKAT CONTRECTOR SWATA BAWAH TNB..SAYA TELAH BERKIHDMAT DENGAN SYARIKAT SWASTA SELAMA 3 TAHUN DALAM BIDANG SELENGARA PENCAWANG TNB..SEKARANG SAYA BERKERJA BAHAGIAN LOUD READING(BACAAN BEBAN) DI DALAM PENCAWANG TNB..JIKALAU BERPELUANG UNTUK DI AMBIL BERKEJA DI BAWAH SYARIKAT TNB..BOLEH LAH EMIL KEPADA SAYA..
    MOHD.HAZWAN511@YAHOO.COM

    0145157149

    NO15 BUKIT SAGU,
    26050 KUANTAN PAHANG.

  11. assalamualaikum.. boleh tau tak, untuk apply kerja , juz bagi resume je kan kat email yang dibagi . mohon respon dari pihak tertentu.

  12. Salam, saya mempunyai diploma dalam bidang pegurusan perniagaan dan saya sedang berkhidmat di sektor awam di bahagian pentadbiran elama lima tahun.sekarang saya ingin mencari pengalaman di tempat baru dan sangat berminat untuk bekerja di tnb.semoga permoho dnan saya perhatian dari pihak tuan.

  13. saya telah pun mendaftar lama dulu.. masalahnya saya terlupa kata laluan, lagi menjadi masalah bila emel yg saya daftarkan telah punn luput. bagaimana untuk saya dptkan kata laluan yg baru dan blh kah saya mendaftar lagi dengan cara yang lain

  14. salam…saya tak penah dafrar lagi emadis…tapi bila saya buat perdaftaran baru…perdaftaran saya gagal di antar..dan diberitahu no.ic saya telah pon di guna…jadi bagaimna saya nak periksa saya sudah daftar ke belum?..dan macamana nak buat perdaftaran untuk emadis
    email:mohdnazree89@yahoo.com

    • kalau no ic sudah diguna, ini bermakna anda atau mungkin orang lain telah menggunakan ic anda untuk membuat pendaftaran.Hubungi emadis di career@tnb.com.my untuk masalah ini.

  15. assalammualaikum/salam sejahtera..saya mempunyai diploma dalam bidang elektrik dan elektronik(komputer)..dan sekarang saya sedang berkhidmat di sektor swasta dalam bidang kualiti control(QC)…jika ada peluang kosong untuk mengisi kekosongan dalam TNB tolong email pada saya di alamat wm.ruknuddin@yahoo.com..saya betul-betul berminat untuk berkerja di tnb harap puan/tuan bagi kerjasama..terima kasih..ni no hp saya 0129600656

  16. ASSALAMUALAIKUM..saya lepasan DIPLOMA KEJURUTERAAN ELEKTRIK
    dari University Tun Hussein Onn.. Saya berminat untuk berkerja disyarikat tenaga nasional berhad ini..Jika ada kekosongan email saya di helmy_acdc92@yahoo.com…. Sekian Terima Kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *