eMADIS : Jawatan Kosong Tenaga Nasional Berhad (TNB) 2013 Online

by Staff Agenda Semasa on June 21, 2013 · 27 comments

Jawatan Kosong TNB 2013Jawatan Kosong TNB 2013 : TNB Malaysia sekarang sedang mencari dan mahu menawarkan jawatan kosong TNB 2013 kepada anda yang komited dan bersedia untuk bekerja dalam satu pasukan besar yang dinamik.

Sekiranya anda ingin memohon jawatan kosong TNB 2013 dan ingin menjadi sebahagian daripada organisasi kakitangan TNB Malaysia yang lain,sila semak cara-cara permohonan jawatan dalam eMADIS di bawah :

Jawatan Kosong TNB 2013 : Cara Permohonan Secara Online

Anda boleh menghantarkan resume anda bagi jawatan kosong TNB 2013 dengan cara KLIK LINK di bawah ini :

Jawatan Kosong TNB 2013 ( http://emadis.tnb.com.my)

Jawatan Kosong TNB 2013 : Faedah Menjadi Kakitangan TNB

Jawatan Kosong 2013

  • Imbuhan yang kompetitif
  • Skim gaji kakitangan TNB Malaysia yang menarik
  • Perlindungan perubatan & manfaat insurans
  • Bayaran elaun TNB Malaysia
  • Penginapan & percutian
  • Ganjaran dan pengiktirafan untuk kakitangan TNB yang berprestasi tinggi
  • Kenaikan gaji tahunan TNB & bonus
  • Latihan dan Pembangunan Kerjaya kakitangan TNB Malaysia

Jawatan kosong TNB 2013 akan dikemaskinikan daripada masa ke semasa melalui portal TNB Malaysia. Selalu-selalulah rajinkan diri untuk menjenguk laman web TNB bagi memastikan anda berpeluang untuk mengisi kekosongan jawatan kosong TNB untuk tahun 2013 ini.

{ 29 comments… read them below or add one }

mohd firdaus bin adam June 29, 2013 at 12:42 am

Pemandu Kenderaan Tingkatan Biasa B Gred TD03(Janakuasa Bergerak
)

Reply

badrul hisham bin bakri July 23, 2013 at 6:25 am

No 253 taman orkid simpang kangkong 06650 alor setar kedah

Reply

mohd salman bin sofyan August 5, 2013 at 11:03 pm

wakaka

Reply

mohd amirul saiffullah bin zainordin August 15, 2013 at 12:24 pm

saya lepasan institut kemahiran mara kuala lumpur dan saya mengambil dalam bidang kejuruteraan elektrik kuasa A4.Saya berminat untuk berkerja disyarikat tenaga nasional berhad ini.Saya berharap permohonan saya ini dipertimbang kn.Sekian terima kasih

Reply

ABD HAFIZI BIN SALEH August 21, 2013 at 11:29 am

BOLOT

Reply

adnan August 25, 2013 at 8:18 pm

huuuuh sal susah sngat nk cry borang ney haaaa

Reply

Parameswary a/p Selvarajan September 3, 2013 at 12:15 pm

Hi, Dulu sy krj di pejabat peguam sebagi kerani so sy ada 4 tahun pengalaman disini. Sy dah berhenti kerja di pejabat lama sy sebab change of management. Sy berminat untuk berkerja di syarikat tnb sebagai kerani. Sy berharap permohonan sy ini dipertimbangkan.
Alamat sy: No 26, Lorong mohd Tahir 2, Taman Sri 41200 Klang, Selangor.
No HP: 0163911809

Reply

mohd rabani bin nawawi September 4, 2013 at 10:17 am

Pemandu Kenderaan Tingkatan Biasa B Gred TD 03 (Janakuasa Bergera)

Mohd Rabani Bin Nawawi
Blok 94-07-01 Flat Sri Kota Bandar Tun Razak Cheras
56000 Kuala Lumpur
Umur – 26 Tahun.

.

Reply

muhamad farhan b mahyiddin September 4, 2013 at 2:36 pm

E2 JENIS 4 PERUMAHAN TNB 81700 PASIR GUDANG,JOHOR

Reply

suhaila lisa awang September 12, 2013 at 3:05 pm

As slm… Sy skrg masih bekerja di ambank.. Sudah hampir 12 thn.. Pernah apply hujung thn 2012 utk bekerja di TNB.. Bukan apa, ingin mencuba bidang TNB ini dan sy amat berminat dlm lapangan, kemudahan dan gaji yg ada dlm perkhidmatan ini..

Suhaila lisa binti awang
No 74 blok 11
bandar indera mahkota
25200 kuantan pahang.
Hp : 012-9450024

Reply

salman October 2, 2013 at 5:13 pm

Pemandu tingkatan biasa GRED B

Reply

ahmad October 6, 2013 at 12:45 pm

saya ahmad najmuddin mcmana dgn permohonon saya

Reply

Nur Farah Izzati October 9, 2013 at 2:19 pm

assalammualaikum…
Saya pelajar dari jurusan Diploma In Executive Assistant Computer System ingin bertanya tentang kekosongan jawatan bagi jurusan yang saya pelajari. Jika ada kekosongan email saya di Farapon92@yahoo.com…. Sekian Terima Kasih…

Reply

mohd fauzi bin abdullah October 10, 2013 at 4:28 am

saya,kelayakan spm pegalaman saya,TLDM 9tahun dalam kepakaran teknisyen marin dan education traning KIA PREGIO.menjaga bilik jentera.saya berminat bekerja syrikat TNB.saya harap dapat bekerja diTNB.
boleh emel pada sya,mohdfauzi224@yahoo.com atau no,telefon 047142399.

Reply

azimah bt ismail October 20, 2013 at 2:09 pm

saya mempunyai diploma dlm bidang pengurusan. sekarang bertugas di salah sebuah jabatan kerajaan (Pihak berkuasa tempatan). sudah berkhidmat selama 15 tahun dlm sector awam. saya brminat utk berkhidmat dgn tnb. boleh email ke aziie75@yahoo.com.my / hp 013-2391721

Reply

RIZAWANI BINTI SAZALI November 3, 2013 at 3:48 pm

saya berminat kerja kerani tnb.

Reply

MOHD HAZWAN BIN ABU November 4, 2013 at 11:27 am

SAYA BERPENGALAMAN BERKERJA DENGAN SYARIKAT CONTRECTOR SWATA BAWAH TNB..SAYA TELAH BERKIHDMAT DENGAN SYARIKAT SWASTA SELAMA 3 TAHUN DALAM BIDANG SELENGARA PENCAWANG TNB..SEKARANG SAYA BERKERJA BAHAGIAN LOUD READING(BACAAN BEBAN) DI DALAM PENCAWANG TNB..JIKALAU BERPELUANG UNTUK DI AMBIL BERKEJA DI BAWAH SYARIKAT TNB..BOLEH LAH EMIL KEPADA SAYA..
MOHD.HAZWAN511@YAHOO.COM

0145157149

NO15 BUKIT SAGU,
26050 KUANTAN PAHANG.

Reply

nurlaili binti abd hakim November 15, 2013 at 2:09 am

assalamualaikum.. boleh tau tak, untuk apply kerja , juz bagi resume je kan kat email yang dibagi . mohon respon dari pihak tertentu.

Reply

Staff Agenda Semasa November 17, 2013 at 9:58 pm

ye..bg resume sahaja.

Reply

SASI A/P MUNIANDY November 18, 2013 at 5:02 pm

Saya berminat kerja kat tnb…

Reply

Balachandran November 23, 2013 at 11:57 am

saya mempunyai pengalaman kerja salema 7 tahun dalam bidang electrikal.. kalau ada jawata kosong tolong emel kepada simbusimbi@yahoo.com..

Reply

MOHD SHAHRUL AMRI BIN ZAMRI November 20, 2013 at 12:31 pm

saya berminat kerja kat tnb …

Reply

Balachandran November 23, 2013 at 11:52 am

saya betul2 berminat nak kerja di tnb..

Reply

mohd sarizan bin abiddin January 7, 2014 at 12:05 pm

Salam, saya mempunyai diploma dalam bidang pegurusan perniagaan dan saya sedang berkhidmat di sektor awam di bahagian pentadbiran elama lima tahun.sekarang saya ingin mencari pengalaman di tempat baru dan sangat berminat untuk bekerja di tnb.semoga permoho dnan saya perhatian dari pihak tuan.

Reply

zulhasdee January 9, 2014 at 1:06 pm

saya telah pun mendaftar lama dulu.. masalahnya saya terlupa kata laluan, lagi menjadi masalah bila emel yg saya daftarkan telah punn luput. bagaimana untuk saya dptkan kata laluan yg baru dan blh kah saya mendaftar lagi dengan cara yang lain

Reply

mohdnazree January 14, 2014 at 8:36 pm

salam…saya tak penah dafrar lagi emadis…tapi bila saya buat perdaftaran baru…perdaftaran saya gagal di antar..dan diberitahu no.ic saya telah pon di guna…jadi bagaimna saya nak periksa saya sudah daftar ke belum?..dan macamana nak buat perdaftaran untuk emadis
email:mohdnazree89@yahoo.com

Reply

Staff Agenda Semasa January 14, 2014 at 10:09 pm

kalau no ic sudah diguna, ini bermakna anda atau mungkin orang lain telah menggunakan ic anda untuk membuat pendaftaran.Hubungi emadis di career@tnb.com.my untuk masalah ini.

Reply

w.m.ruknuddin February 16, 2014 at 11:38 pm

assalammualaikum/salam sejahtera..saya mempunyai diploma dalam bidang elektrik dan elektronik(komputer)..dan sekarang saya sedang berkhidmat di sektor swasta dalam bidang kualiti control(QC)…jika ada peluang kosong untuk mengisi kekosongan dalam TNB tolong email pada saya di alamat wm.ruknuddin@yahoo.com..saya betul-betul berminat untuk berkerja di tnb harap puan/tuan bagi kerjasama..terima kasih..ni no hp saya 0129600656

Reply

helmy February 23, 2014 at 2:31 pm

ASSALAMUALAIKUM..saya lepasan DIPLOMA KEJURUTERAAN ELEKTRIK
dari University Tun Hussein Onn.. Saya berminat untuk berkerja disyarikat tenaga nasional berhad ini..Jika ada kekosongan email saya di helmy_acdc92@yahoo.com…. Sekian Terima Kasih

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: