3

(Gambar) Siti Nurhaliza Terbaru 2013 Dengan Imej Bertudung.Baru Nampak Molek!

gambar siti nurhaliza terkini (Gambar) Siti Nurhaliza Terbaru 2013 : Nampaknya, masuk tahun baru 2013 ini, Dato’ Siti Nurhaliza sudah mula dengan imej baru dengan bertudung penuh litup.

Gambar Siti Nurhaliza Berutudung 2013

gambar siti nurhaliza 2013Sempena hari jadi Dato’ Siti Nurhaliza yang ke-34 tempohari, Siti Nurhaliza membuat keputusan untuk menukar imejnya.Bagi peminat setia Siti Nurhaliza, kami pasti anda sememangnya tertunggu-tunggu berita baik dan mengimpikan artis kesayangan anda ini bertudung litup.

Dato Siti Nurhaliza sendiri mengesahkan kepada pemberita bahawa ini merupakan imej beliau yang terbaru sempena harijad beliau pada 11 Januari 2013 yang lalu.

“Untuk usia 34 tahun ini,inilah imej baru Siti Nurhaliza dan Siti harap penampilan baru ini akan terus kekal sampai bila bila.”

gambar siti nurhalizaBerita ini sudah tentu menjawab segala persolan peminat beliau adakah Siti Nurhaliza udah menukar imej dengan bertudung litup apabila beberapa keping gambar beliau dmuat naik di Instagram.Kami, dari Agenda Semasa, tidak mahu ucap lebih-lebih. Harapan kami agar Dato Siti Nurhaliza, akan kekal bertudung litup sampai bila-bila dan Selamat Hari Jadi buat penyanyi No.1 Malaysia ini.

Semoga perjalanan beliau ke arah yang lebih baik dipermudahkan.

P.S. Artis lain bila pulak lagi?Pss..Siti nampak “muda dan comel” bila bertudung ni..

P.P.S. “Yang bertudung tidak semestinya baik, dan yang tak bertudung tak semestinya jahat. Tapi ingatlah, Allah S.W.T dah janji bahawa neraka menjadi tempatnya bagi wanita yang tidak menutup aurat”

3 Comments

  1. Wah.. Barulah Comey.. Sememangnya berita gembira ini yang dinantikan oleh peminat-peminat Datuk Siti… 😉

    • memang ramai yang suka bila siti nurhaliza bertudung penuh nih

  2. Memang nampak lebih muda dari usianya 34 tahun. Harapnya penampilan bertudung litup ini akan terus-terusan hingga ke akhir hayat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *