(Gambar & Video) Alvin And Vivian-Pelajar Malaysia Seronok Bergambar Bogel!

by Staff Agenda Semasa on October 17, 2012 · 5 comments

Alvin and Vivian: Satu nama yang kecoh sekarang di dalam dunia internet, akibat daripada perlakuan “seks” terbuka mereka yang dijadikan tatapan umum.

Gambar & Video Alvin And Vivian

Alvin Tan Jye Yee, yang merupakan pelajar malaysia tajaan Asean di National University of Singapore (NUS) dalam pengajian perundangan menempa masalah dengan gambar dan video seks dan luch bersama teman wanita, Vivian Lee yang dimuat naik di blognya.Tujuan beliau adalah hanya untuk suka-suka dan menjadi keseronokan kepada mereka yang melihat dan menonton blog mereka.

” Seks adalah proses reproduktif biasa yang tidak boleh dikaitkan dengan stigma,” kata mereka seperti yang dipetik dalam akhbar The New Paper Singapore.

Apa nak jadi dengan dunia sekarang. Dunia yang tanpa sempadan sekarang memang betul-betuk dah tak ada sempadan lagi. Lagi kita mejuju ke arah ketamadunan yang lebih baik, lagi perbuatan kita menjurus ke masyarakat jahiliyah.

” Kami tidak melihat mengapa mereka yang aktif dalam seks, atau mereka yang berfikiran terbuka dalam kehidupan seks perlu dilayan seperti penjenayah.

Walaupun mereka bukan beragama Islam, namun nama Malaysia terpalit dalam “masalah” seks terbuka mereka.Ini secara tidak langsung mencemar nama baik negara sendiri.

 

{ 4 comments… read them below or add one }

Gilo Seks October 23, 2012 at 3:12 pm

gile ke apa berzina tunjuk kat orang!ni semua salah UMporno!!!!

Reply

giledap October 23, 2012 at 3:14 pm

ko ni yang tak pasal salahkan umno apahal??yang berzina diorang..yang umno pulak terlibat kenape?

Reply

ismail November 4, 2012 at 4:54 pm

sbb umno menyokong tindakan pendedahan gambar bzina sbgmana dilakukan ke atas annuar ibrahim :)

Reply

Carlos November 7, 2012 at 8:01 am

orang biasa5 September 2008ooo kita sibuk doa supaya dia beaburh..tp yg empunya diri?naper bersosial sampai tahap cipan camni..kemain maitain lidah bila org amik gambar dia..dia tak rasa bersalah ker pd family dia..apa perasaan mak dia bila tgk gambor ni..gam je la si zarina ni jadik kita pun tak payah sibuk pasal dia lagi lantak la dier tua nanti boleh taubat ye tak?????

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: