SKMM Rebat RM 200.Senarai Tawaran & Promosi Telefon Pintar 3G (Smartphone) Untuk Pakej Komunikasi Belia

by Staff Agenda Semasa on January 3, 2013 · 119 comments

skmm pakej komunikasi belia

SKMM Rebat RM 200 : Tadi, ada yang bertanyakan dimana boleh digunakan Rebat RM200 Telefon Pintar 3G ini.Jadi artikel ini adalah mengenai Senarai Tawaran & Promosi Telefon Pintar 3G untuk Pakej Komunikasi Belia.

Senarai Tawaran & Promosi Telefon Pintar 3G (Smartphone) Untuk Pakej Komunikasi Belia

skmm telefon pintar 3g smartphoneTerdapat 5 gergasi besar telekomunikasi Malaysia sekarang yang menawarkan rebat RM 200 pembelian telefon pintar 3G ini seperti Tunetalk, Celcom, Yes, Umobile, dan Digi yang mengambil peluang mengenai penghapusan nilai maksimum RM 500 untuk peranti telefon pintar 3G seperti yang diumumkan tempohari.Manakala Maxis pula belum ada apa-apa lagi berita mengenai Pakej Komunikasi Belia mereka.Mungkin tunggu iPhone 5 sampai agaknya.Dengar khabar iPhone 5 sampai pada 14 Januari 2013 ini.

Pakej Komunikasi Belia SKMM Celcom

skmm rebate celcom rm 200

Klik Sini—–>Pakej Komunikasi Belia SKMM Celcom

Pakej Komunikasi Belia SKMM Digi

skkm rebat smartphone 3g digi

Klik Sini—–>Pakej Komunikasi Belia SKMM Digi

Pakej Komunikasi Belia SKMM YES

skmm rebat rm 200 yes

Klik Sini—–>Pakej Komunikasi Belia SKMM YES

Pakej Komunikasi Belia SKMM Tunetalk

skmm rebate rm 200 tunetalk

Klik Sini—–>Pakej Komunikasi Belia SKMM Tunetalk

Pakej Komunikasi Belia SKMM Umobile

skmm rebate rm 200 smartphone 3g umobile

Klik Sini—–>Pakej Komunikasi Belia SKMM uMobile

Agak-agaknya, Pakej Komunikasi Belia yang mana menjadi pilihan anda?

{ 119 comments… read them below or add one }

iema January 8, 2013 at 10:44 am

sy ada masalah..sy daftar untuk adik sy tapi salah letak email..sy dh kol 1800884040..tpi no bz..leh bgtau mcm mana nk buat..adakah sy perlu daftar semula

Reply

Staff Agenda Semasa January 8, 2013 at 2:02 pm

cube email ke sini komunikasibelia@cmc.gov.my .harap dapat membantu

Reply

khairul January 9, 2013 at 10:15 am

Salam…sy sudah bt permohonan dan berjaya tapi kna print…kebetulan printer sy plak rosak…saya xdpt print slip… call xdpt cz bz n email pn sudah…cmne nk bt ???

Reply

Staff Agenda Semasa January 9, 2013 at 10:33 am

printscreenkan dan save dalam pendrive.nanti bawak ke tempat yang boleh print, dan printkan.

Reply

cthazel January 9, 2013 at 3:08 pm

saya da daftar tpi xdpt print.sye cume copy paste masuk ke word bole ke

Reply

Staff Agenda Semasa January 9, 2013 at 3:13 pm

kalau boleh printscreenkan.tp selagi ada no rujukan,saya rasa xde masalah.

Reply

cthazel January 9, 2013 at 3:38 pm

no rujukan tu ade..tpi kt mane kite nk dapatkan smartphone tu..mane2 kedai tel or yg terpilih je

Reply

noor faiza January 9, 2013 at 11:03 pm

di manakah saya boleh membuat penebusan rebat ini?contohnya di tanjung malim

Reply

Staff Agenda Semasa January 9, 2013 at 11:48 pm

Anad boleh semak di cawangan-cawangan telekomunikasi terdekat seperti celcom, maxis, dan digi.Pergi ke cawangan-cawangan terbabit.

Reply

siti January 9, 2013 at 11:40 pm

salam, sy dh bjaya dftar, mslh skrg, sy x blh print kt umah krn tiada printer, n then sy save, tp bila sy buka blik utk print, sy tgk sgla mklumat pribadi sy kosong, y ada cuma no rujukn shj, mcm mn yea.. dlm emei pn sy x trima apa2..

Reply

Staff Agenda Semasa January 9, 2013 at 11:52 pm

saya sarankan anda email mereka terlebih dahulu dan berikan no rujukan anda kepada skmm.Minta mereka hantar ke email.

Reply

siti January 12, 2013 at 8:56 pm

sy dh emei kn pd skmm slma 3 hari berturut2, tp smpai skrg msh blum trima apa2 reply dr mereka.. bla cll lak line busy.. apa y perlu sy lakukn skrg.. masa berjalan, tarikh makin luput..

Reply

shahriman January 10, 2013 at 12:31 pm

Tumpang tanye…klu name dah blacklist ngan maxis still boleh apply lagi ker untuk rebate smartphone nie?

Reply

Staff Agenda Semasa January 10, 2013 at 1:14 pm

setakat yang kami tahu, dalam syarat-syarat dan kelayakan tidak ada tulis pasal blakclist.Cuma mungkin sukar kalau nak pakai yg jenis line.Kalau prepaid, rasa xde masalah.

Reply

sue January 10, 2013 at 1:33 pm

nak tanya memang kena ada pakej broadband ke?mcm sy student pakej celcom rm60?x pe ke kalau nk tebus rebat ni?

Reply

Staff Agenda Semasa January 10, 2013 at 2:46 pm

boleh rasanya.tiada masalah.

Reply

dya nadya January 10, 2013 at 4:56 pm

sy dah dftar n cmne nk print?
dan dmana pula nak tebus rebet ni?dmanakan cawangan di sibu??

Reply

Staff Agenda Semasa January 10, 2013 at 5:13 pm

kena print selepas daftar.kalau tak ada printer, save dulu dan pegi kemana-mana cybercafe untuk printkan.untuk cawangan sibu, anda boleh cari di Sengheng, cawangan Celcom,Maxis, Digi, Tunetalk, umobile.

Reply

hafis February 6, 2013 at 11:30 am

sye dh dftar tpi xthu plak kne print..mcm ane nk dpt kn blik ye

Reply

june February 19, 2013 at 4:29 pm

nanti dh follow step smua..last check email receive kat inbox.just print
pdf document jer..senang.. :)

Reply

teha January 10, 2013 at 7:26 pm

sy nk tny cmne nk check balik mgenai pengesahan permohonan??sbb x sve psl pgshn pmohonn tu..huhuhu

Reply

Staff Agenda Semasa January 10, 2013 at 9:18 pm

saya saranakan anda email semula kepada komunikasibelia@cmc.gov.my atau hubungi mereka di talian 1-800-88-4040 untuk pertanyaan mengenai masalah anda.Harap dapat membantu.

Reply

iema January 11, 2013 at 11:56 am

saya dh emel tpi xreply

Reply

Staff Agenda Semasa January 11, 2013 at 3:58 pm

cuba telefon skmm.memang talian sibuk sekarang.sebab ramai yang buat permohonan.

Reply

iema January 11, 2013 at 1:17 pm

rebet ni mcm mana ye..adakah terus tebus or kena bayar dulu..sy ada baca kena bayar dulu..betul ke?

Reply

iema January 11, 2013 at 4:37 pm

betul ke kena ada line internet baru dapat tebus..kalo tak ada kena daftar line dulu?

Reply

nurcintaku January 11, 2013 at 6:43 pm

untuk pengetehuan sesiapa yg tak dpt printscreen or save no rujukan tu. boley email . saya dah email, dan pihk skmm dah balas printsceen paparan status saya. email dibalas dlm temph 24 jam . hrp info ni dpt membantu .

Reply

Staff Agenda Semasa January 11, 2013 at 6:45 pm

terima kasih di atas info tersebut..

Reply

firdaus bugis January 12, 2013 at 2:11 pm

salam.
nak buat pertanyaan..saya dh dpt no ID..semasa saya nk print umah black out..
saya cuba print..tapi ditolak..saya mencuba..berjaya..tetapi saya semak semula..ic no saya salah dihujung nye 38.sepatutnya 37.,macam mane ni??

Reply

Staff Agenda Semasa January 12, 2013 at 2:17 pm

itu kena telfon skmm atau email kepada mereka.No ic salah memang tak boleh nak tebus pasal dia tgk no IC

Reply

nurul ain February 1, 2013 at 12:30 am

tahniah permohonan telah diterima…………….adakah saya berjaya

Reply

Nurul nadiah January 12, 2013 at 5:26 pm

Boleh x saya tau centre celcom mana say boleh pergi untuk guna rebate rm200?sbb sesetengah centre saya pergi die x terima rebate tu la. Boleh x senaraikan centre celcom yg menggunakan rebate tersebut..

Reply

annaruto90 January 22, 2013 at 6:14 pm

masalah nie sama dgn saya

Reply

taufik January 12, 2013 at 9:02 pm

nk tau no rujukan kt status pndaftaran tu kt mane eh??sy da dftar, die tulis permohonan berjaya..

Reply

Staff Agenda Semasa January 12, 2013 at 9:27 pm

kalau adh berjaya..selalunya memang dah ada no rujukan.terus boleh print dah.cuba email skmm.

Reply

taufik January 12, 2013 at 9:10 pm

sy punye xde no rujukan, hanya tulis status permohonan diterima, cner eh??yg laen da lengkap da..

Reply

SUHAIMI January 13, 2013 at 4:54 pm

Saya baru jer beli telefon nokia asha,adakah saya boleh tebus rebet komunikasi belia jika saya suda mendaftar dan sudah pun print rebet tersebut?jik boleh dimanakah tempat yang saya boleh tebus rebet tersebut di negeri johor?

Reply

Staff Agenda Semasa January 13, 2013 at 6:54 pm

kalau dah beli sebelum guna rebet, saya rasa tak boleh dah.kecuali kalau beli yang baru.

Reply

SUHAIMI January 13, 2013 at 10:11 pm

saya baru jer beli petang tadi..

Reply

nurul ain January 31, 2013 at 6:47 pm

tahniah permohonan anda telah berjaya diterima,,,,,,,,,,,,,adakah saya berjaya

Reply

Staff Agenda Semasa January 31, 2013 at 7:34 pm

ya..berjaya..

Reply

ash May 28, 2013 at 12:15 pm

dah sipi2 da tuu….

SUHAIMI January 13, 2013 at 10:15 pm

masa saya beli, penjual tu ader cakap kita kena beli dulu lepas tu baru lah kita tebus dekat centre.tapi saya x tau dekat mana boleh tebus rebet ni kat johor bharu ni.

Reply

juu January 14, 2013 at 12:30 pm

macam mane nak re-print semula permohonan rebet

Reply

mai January 14, 2013 at 1:27 pm

sy da print kt mne tempt nk tebus?dimanakh cawangan kulaijaya?

Reply

rahayu January 15, 2013 at 10:01 am

saye dh isi n permohonan berjaya…xde pon tulis no pendaftaran…
kat mane nak tebus ?kat centre or kedai2 handphone biase?
saye dok area jb…
thanxs

Reply

faisal January 15, 2013 at 10:22 am

sy hendak memiliki samsung note 2.banyak kedai sy pergi dan tidak menggunakan rebet m200.dimana saya hendak tebus di kawasan melaka.terima kasih

Reply

Staff Agenda Semasa January 15, 2013 at 2:15 pm

cuba pegi ke cawangan telekomunikasi..anda boleh rujuk laman web syarikat telekomunikasi untuk mendapat tahu mngenai cawangan-cawangan atau kedai telekomunikasi yang memberikan tawaran.

Reply

sahrizan January 15, 2013 at 2:46 pm

sy tlh memohon dan telah berjaya,sy pergi ke syarikat yg blh sy gelar M dan D.
ble sy sy nak tebus dan membeli samsung galaxy Y,2-2 td kt xde stok,yg ada cme Iphone 5 (M) dan samsung Note(D).adakah ini strategi syarikat2 ini utk menjual telefon2 yg mhl,jika sesorang 2 dah mmpu bli Iphone 5 dan sbgainye,so x perlu lah dpt rebat.

Reply

saiyidah January 16, 2013 at 4:44 pm

Saya ingin bertanya,adik sy nk guna rebate tersebut n dia dh ada broadband.Masalahnye sekarang ni broadband tu name sy,so bole ke adik sy guna rebate tersebut??dia perlu apply broadband yg baru ke?

Reply

nazrin January 17, 2013 at 9:10 pm

saya dah daftar sblm ni.. tp x print… cmne nk print?

Reply

fizan hafizan January 18, 2013 at 12:29 pm

saya nk tanya…….saya duduk di kawsan rompin pahang……..jd di mana saya perlu untuk menebuskan rebat ini…….n bagaimana caranyer……..saya tlh print permohanan yang dibuat….jadi apa tindakan saya seterusnyer….

Reply

Staff Agenda Semasa January 18, 2013 at 12:37 pm

anda boleh semak di laman web telekomunikasi yang anda ingin tebus, dan cari cawangan2 berdekatan dengan tempat kediaman.

Reply

nadiah January 18, 2013 at 2:40 pm

sy kurg fham….betol ka slepas kita isi secara on9 & status berjaya , ada no ip kita sudah layak utk menggunakan rebet RM200? sbb sy ada tnya kedai tel, then diaorg kata kena tunggu baucer…baru bleh guna….

Reply

leila hijriah January 20, 2013 at 11:30 am

kene byar dlu ker br dpt rebet 2????????????????????

Reply

suzen January 21, 2013 at 8:38 am

saya dah daftar online…no rujukan kat mana yer die letak? or kena tunggu dia hantar email bagi slip?

Reply

syira January 21, 2013 at 1:27 pm

sy pun same….mcm mne sy nk tahu saya dpt rebat ke x????

STATUS PENDAFTARAN
Tahniah, permohonan anda telah diterima.”
mksudnye sy layak cpt rebat 200 ke???

pastu saya cari2 xder plak no rujukan…. bole tlg jelaskn x pd kami….=)

Reply

annaruto90 January 23, 2013 at 2:44 pm

sama la..no rujukan tu kt ner??

Reply

farah eone January 28, 2013 at 2:55 pm

no rujukan ade kat https://komunikasibelia.skmm.gov.my/Public/Success?ic? dekat atas skali…

Reply

annaruto90 January 22, 2013 at 6:06 pm

Salam, saya da print ..lepas tu kt maner saya boleh tebus terus handset??..semua celcom center,maxis center ker boleh?? saya gi celcom center kajang..dier kata tak leh..kt maner yg boleh ek??

Reply

Mann January 25, 2013 at 9:11 am

Kajang dekat mana??

Reply

ana January 25, 2013 at 9:05 am

nk tanya, sy dh dftr, dan sy dh juga print, tp xde nombor rujukan..adakh sy dh layak utk menebus rebate rm200??dan adakah disemua cawangan maxis, digi, celcom, tunetalk, senheng dan senQ menerima rebate rm200 nie??sy ingin menebus rebat di dang wangi, kl, boleh dptkn kedai yang boleh sy tebus di sana??terima kasih.

Reply

shamini khobee January 29, 2013 at 7:21 pm

saya gunakan broadband P1, saya boleh mohon ke rebat ni? berapa lame tempoh untuk gunakan rebat ni?

Reply

nurul ain January 31, 2013 at 6:41 pm

tahniah,permohonan anda telah berjaya diterima……..adakah saya berjaya

Reply

mohdazli February 1, 2013 at 7:23 pm

ya berjaya .. so sile ler pegi ambik hp tu

Reply

mohdazli February 1, 2013 at 7:12 pm

tumpang tanya, kedai mana yang terima rebet dkt area damansara ni ?
ada sapa2 boleh tolong ?

Reply

Nur Ijazati Izni February 2, 2013 at 11:24 am

how to reprint RM 200 rebate slip ?

Reply

ALEXSON February 2, 2013 at 1:57 pm

kalau surirumah macamana nak daftar?

Reply

j February 3, 2013 at 3:05 pm

macam mana nak tau permohonan sy berjaya atau tak? dah dpt email tp diterima dan diproses, dah dpt ke?
iphone 4 ade x dlm rebat ni? asap! tq

Reply

DIN February 9, 2013 at 1:36 pm

Cuba SKMM senaraikan setiap negeri punya list kedai-kedai yang terpilihkan senang. Ni nak bagi baucer tapi nyusahkan cam x ikhlasje.

Reply

shafy February 13, 2013 at 3:59 pm

sy suri rumah…mcm mane nk apply…coz yg ada hanya utk bekerja n student je..

Reply

Zakiah February 16, 2013 at 2:11 pm

saya ada pergi maxis centre alamana ptrajya..diorng ckp xe stock.sy g lg wakil jualan d mines pun sama.diorng cakap blm start lg.mcm mn ni..??

Reply

Nor Irma Azyanti February 21, 2013 at 8:46 pm

SAya dh isi borang pakej komunikasi Belia dan dapat email yang menyatakan sudah diterima dan diproses.. Disertakan dengan no rujukan adakah permohonan saya diterima.

Reply

hafiz February 24, 2013 at 11:22 pm

slip rebate yg kena print ni yg dia hntr melalui emel yg dlm bntuk pdf tu ke?

Reply

Ayue February 25, 2013 at 6:10 pm

kindly please forward to us the place for rebet 200 at sabah kota kinabalu.

Reply

Staff Agenda Semasa February 25, 2013 at 6:15 pm

anda boleh lihat di laman web syarikat telekomunikasi untuk senarai tempat di mana nada boleh klaim rebet.ada terdapat kedai-kedai biasa juga menawarkan rebet ini, tetapi terhad kepada jenama CSL.kalau nak jenama samsung dan lain2, sila ke syarikat telekomunikasi.

Reply

Ayue February 25, 2013 at 6:11 pm

email to me at email ayue.chinta@hotmail.com
please URGENT!

Reply

eidayu February 27, 2013 at 6:08 pm

salam 1 malaysia..permohonan sy tlh pun brjaya. tp sy belum print slip n xsave slip trsebut. ttapi dpt email yg berbntuk pdf. so..2 boleh dikira sebagai slip or x. sbb kt pdf tu pun ada no rujukn..

Reply

cik azeera February 28, 2013 at 11:20 am

boleh tak tnjukkan ic sahaja utk tbus rabat telefon kalau terlupa print @ no rujukan

Reply

suganthi March 8, 2013 at 12:49 pm

sy sdh daftar skmm rebat Rm 200 tapi telefon tu ambil dkt mana

Reply

nurul shafiqah March 13, 2013 at 2:56 pm

salam..sy dh dftar skmm nie..tp sy xprint out n no rujukan tu pon sy xingat sy simpan atau x..mcm mna sy nk tw sy dpt rebat nie atau x ye..tlg la sesiapa informkan pada sy

Reply

sha.eisha March 18, 2013 at 8:33 am

sy nk tanya hp yg t’senarai diatas 2,kena tambah duit lgke?sy nk cri hp yg hanya guna rebet rm200 je,xpayah tambah duit.ada x?lau ada tunjuk pd sy hp apa?antar ke fbook sy ye.

Reply

norbaiyani March 21, 2013 at 10:56 pm

saya dah daftar tp x dpt email mcmana nk chek yer

Reply

afiqah March 23, 2013 at 10:52 am

saya dah daftar tp xprint. nk cek dkt emel , emel plak problem. mcm mna yer? kalau bawak ic ja pergi kdai2 hp boleh ka tuntut rebat tu?

Reply

Staff Agenda Semasa March 23, 2013 at 11:02 am

kena bawa n print dulu.boleh rujuk komen ada dikongsikan caranya.

Reply

moque March 26, 2013 at 3:24 am

salam 1 skmm…heee….nak tanya d lahad datu ni ada tak tempat nak tebus rebbet rm200.00..kalau ada dimanakah tempat itu…

Reply

moque March 26, 2013 at 3:31 am

salam 1 skmm…heee….nak tanya d lahad atu ni ada tak tempat nak tebus rebbet m200.00..kalau ada dimanakah tempat itu… EPLY

Reply

ila March 27, 2013 at 8:55 pm

KALAU DAH TAMAT TEMPOH BOLEH GUNA LAGI X???

Reply

Staff Agenda Semasa March 27, 2013 at 9:20 pm

kena daftar semula..

Reply

noorhasliza romli April 18, 2013 at 7:16 pm

Slam sya dh pergi kedai fon kat cenang mall langkawi, sya dh dapt fon tu ndlam masa seminggu tuan kedaI ckap sya punya rebate tu dh digunakan.so sy ckp kat kedai tu , sya xada buat kt mana2 kedai lain lg .cuma masa sya daftar ni kt kedai fon lain kt alorstar.so sya nk buat camne, tuan kedai tu nk buat report polis

Reply

Staff Agenda Semasa April 18, 2013 at 8:37 pm

xperlu risau apa2..pastikan resit beli tu ada..then kalau jadi kes, saya pasti tempat yang saudari daftar dulu dah salahgunakan rebet saudari..jadi, kalau ada apa2 pun, saudari tunjuk bukti yang saudari beli di kedai lain.

Reply

noorhasliza romli April 18, 2013 at 11:53 pm

Thanks, so adakah sya kena byr kt tuan kedai atau apa2 ke? Dan mcmana nk tahu yg rebate sy fh digunakan, skrg ni tuan kedai asyik nk ugut sy je , nk buat laporan polis

Reply

Staff Agenda Semasa April 19, 2013 at 12:28 am

xperlu bayar apa2..lgpun kalau betul saudari xpernah gunakan, nak takut apa?bukti pembelian tu ada kan?suh dia pg ugut tokey kedai hp tempat saudari daftar SKMM tu..dapatkan penjelasan..

Reply

noorhasliza romli April 19, 2013 at 12:48 am

Thanks rasa lega sikit , dh lapang rasa dada ni.terima kasih byak2.krana memberi pendapat

Reply

aena April 25, 2013 at 7:42 pm

salam. sy nk tya. atceli sy dh buat permohonan. permohonan sy berjaya. tpi sy xdpt email rebate ntok diprintkn. mcm mna eh nk buat?

Reply

Raja Ikram AlRashid April 26, 2013 at 11:17 am

salam admin..
nama saya kena blacklist dengan U-mobile (postpaid) tapi boleh tak saya nak pakai SKMM Rebat kat maxis?

Reply

MOHD FAKRULNIZAM B. FAUZINA April 29, 2013 at 10:43 pm

Dear sir/madam,

I want to ask about rebates handfone RM200.Cant or not rebates RM 200 that I change with cash and I do not want to take handfone?

Thank you for your coooperation sir/madam.

Reply

NOMIEY May 2, 2013 at 5:08 pm

saya nak tny, rebat sy dah dterima tp masalah skrg sy xboleh nak bukak semula atau semak semula permohonan sy..skrg nie sy x printout lg.cmne ye? tq

Reply

Rashnithu May 7, 2013 at 10:46 am

I dah memohan sebate rm200 tapi h/phone alcatel susah dpt dkt cawangan klang.

Reply

eva May 10, 2013 at 9:56 pm

silap ejaan nama mcm na nak buat blik??

Reply

Staff Agenda Semasa May 10, 2013 at 10:37 pm

kena isi semula..ikut kad pengenalan..

Reply

haikal May 26, 2013 at 11:11 pm

kalo x gune borang tapi gune ic je blh ke??

Reply

cik lily June 6, 2013 at 2:56 pm

salam,saya nak tanye samada saya telah berjaya memohon rebat telefon?
sebab apabila saya daftar lagi…permohonan telah didaftar…dan saya tidak tahu permohonan berjaya atau tidak.

harap dapat membantu.

Reply

Staff Agenda Semasa June 6, 2013 at 3:21 pm

dah daftar n berjaya..just bw ic shje nti..

Reply

aieyn jannah June 8, 2013 at 5:43 pm

saya nak tanye,nak tukar rebate nie dekat area kuantan kat mane?
handfone yang ade jenis huawei ascend y300.

Reply

Staff Agenda Semasa June 8, 2013 at 6:10 pm

boleh pergi ke celcom,digi,atau maxis center untuk jenama2 lain..

Reply

Francissca Bill June 9, 2013 at 10:57 am

Sy dah rgister utk skmm tu kt sarawak.tp skrg sy dok kl.dan sy x tau dpt ke x rebate rm200.sbb sy nk rgister blk kta x blh.so apa sy prlu buat utk dpt kn rebate tu.

Reply

Staff Agenda Semasa June 9, 2013 at 9:41 pm

tak kisah daftar kat mana.kalau tak boleh daftar semula, bermakna boleh guna lagi.just bawa ic sahaja untuk tebus rebet di mana2 lokasi yang dipilih.

Reply

cecilia June 10, 2013 at 3:58 pm

kl & Selangor mane ada stock?? banyak tempat try tapi no stock :(

Reply

zyra June 22, 2013 at 8:43 pm

Lupa nk print rebet boleh bantu..

Reply

Staff Agenda Semasa June 22, 2013 at 9:08 pm

xpe..kalau adh daftar, just jangan lupa bawa ic masa pegi ke kedai hp yang ada buat rebet SKMM..

Reply

raf June 25, 2013 at 5:35 pm

Macam mana nk daftar kmbali jika silap daftar

Reply

emaelda July 8, 2013 at 7:24 pm

Saya mahu tnya ni,tolong bantu sy ye.. sy sdh mdpt rebate 200 ,snang & tiada mslh cuma bw potostat ic je..jd sy ada daftarkn nma kakak sy melalui hp,tp apabla dia mau bli hp dkdai hp yg ada rebate tu dia mnta print tme daftar tu..sdgkn sy mdaftarkn mlalui hp je,jd mcmna mau print balik…pleasa help me…

Reply

Staff Agenda Semasa July 8, 2013 at 7:30 pm

hanya perlu bawa ic masa tebus..jangan risau..

Reply

faradila July 8, 2013 at 7:55 pm

saya nak tanye..kat mane saya boleh rebate fon ni..saya x taw la

Reply

Shahrul July 9, 2013 at 3:59 pm

Assalam . saya nak tanya , macam mana nak daftar SKMM yaa , sbb saya cari x jumpa .

Reply

Shahrul July 9, 2013 at 4:04 pm

maksud saya boleh bagi link untuk daftar rebate yg rm200 tuu tak .

Reply

IDA July 20, 2013 at 12:06 am

salam,sy ade masalah ..sy ke digi centre salesman kata saya salah taip BINTI k BT…jadi sy kena tgu dalam masa 2 bulan untuk daftar semula..macam mane ni,ade sape2 boleh tolong nk wat mcm mne x?????bukan k BT tu hnya singkatan,bknnye sy salah taip no ic…lama la nk tgu 2 bulan

Reply

azleen September 17, 2013 at 10:38 am

saya nak tny…saya xguna lg rebate..tp bile nk guna kedai kata rebate saya telah digunakan..saya pelik..pdhal sy xguna lagi

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: