0

(Video) Erma Fatima Jawab Isu Perangai “Nakal” Kekasih Anaknya, Shamil Equan Dengan Sharifah Sakinah

Erma Fatima

Semua peminat hiburan tempatan sedia maklum, Sharifah Sakinah kini sedang hangat bercinta dengan anak teruna pengarah tersohor, Erma Fatima iaitu Shamil Equan, 22.

Video Penjelasan Erma Fatimah Mengenai Sharifah Sakinah

Memandangkan sebelum ini Sakinah pernah dikaitakn dengan pelbagai kontroversi video mengarut dan tidak elok, oleh itu sebagai ibu kepada teman lelaki Sakinah, Erma Fatima hanya mampu tersenyum dan menyifatkan perangai gila-gila pelakon itu adalah sama sepertinya di zaman muda-muda dahulu.

Huhh..nasib baik suatu ketika dahulu saya pernah gila macam dia. Jadi, dapat menantu gila pun bolehlah daripada tak ada.

Dalam pada itu, sewaktu Sharifah Shahora bergurau kepada Erma Fatima mengenai video pakaian dalam merah yang pernah dimuat naik oleh Sakinah, pengarah ini hanya tergelak dan menjawab,

 ”I tak kisahlah nak pakai bra merah ke, biru, kuning, hijau, kita orang Malaysia kan?

Untunglah Sakinah dapat bakal mak mertua yang sporting macam Erma Fatima ini kan? Melalui respon peminat, mereka juga melahirkan rasa kagum dengan sikap terbuka pengarah tersebut dan menyifatkan Erma sebagai seorang ibu mertua yang baik.Setiap orang ada pendapat masing-masing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *