1

Lepas Video Liwat Anwar Ibrahim, Video Seks Nurul Izzah Pula Bakal Tersebar Menjelang Pilihanraya Umum 2013?

gambar ceramah nurul izzah

Video seks Nurul Izzah : Masih belum habis dengan sebaran video seks menjelang pilihanraya, kali ini diberitakan bahawa gambar sedutan dari video seks Nurul Izzah pula bakal tersebar menjelang Pilihanraya Umum ke-13 ini.

Kami sebenarnya sangat risaukan keadaan politik di Malaysia ini, yang bagi kami makin lama makin kronik.Isu-isu mengaibkan manusia sesama manusia sudah menjadi asam-garam.Sekejap keluar video seks Anwar Ibrahim, dan kali ini Video seks anaknya Nurul Izzah pula. 2 keping gambar di bawah adalah dipercayai sedutan dari video penuh yang dikatakan bakal tersebar nanti.

nurul izzah seks pensyarah

Gambar sedutan video yang dikatakan di antara Nurul Izzah dan pensyarah.

nurul izzah sex video

Antara sedutan gambar video seks yang diperkatakan

 

Daripada gambar di atas, agak kurang jelas dan sukar untuk mengatakan bahawa ia merupakan Nurul Izzah.Selagi video seks terbabit tidak dipaparkan, kita tidak boleh membuat apa-apa kenyataan.Itu pendapat kami.

Digembar-gemburkan pula bahawa video seks Nurul Izzah ini dikaitkan dengan parti politik UMNO? Tetapi, apa buktinya? Bagaimana pendapat anda pula? Adakah anda mempercayai mengenai Video seks Nurul Izzah dengan pensyarah yang sedang hebat diperkatakan?

P.S. Bukan begini sepatutnya cara kita berpolitik…Biarlah berpada-pada..

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *