(Hot!) Video Seksi Izara Aishah

by Staff Agenda Semasa on October 2, 2012 · 4 comments

Video Izarah Aisyah Seksi:Tahukah anda bahawa Izara Aishah pernah membuat persembahan tarian Tango yang agak seksi bertajuk ” Cell Block Tango Girls”, ketika dia masih belajar di Sunway University?

Video Hot Izara Aishah Seksi

Video yang dimuat-naik pada 14 Mac 2011 ini sudah lebih setahun berada di laman Youtube.Heroin drama “Vanilla Coklat” ini boleh dilihat memakai corset dan skirt pendek bersama stokin yang kami kira agak mengghairahkan.Lihat pada minit ke-6.18.

Kedudukan Izara Aishah adalah pada hujung kiri di atas pentas tersebut.Kami tak mahu ulas banyak, namun di akhir zaman ini, macam-macam perkara boleh berlaku. Bagi kami, persembahan tersebut, dengan tarian dan pakaian yang sememangnya menaikkan “hormon” kejantanan seorang lelaki, memang boleh mengundang macam-macam persolan. Kami serahkan kepada anda untuk memberi pendapat.

P.S. Video ini adalah sebelum Izara Aishah menjadi popular…

{ 3 comments… read them below or add one }

sannel October 10, 2012 at 3:21 pm

orang nak menari pun kecoh..heiiiiiii….lebih baik daripada hipokrit nak tunjuk baik…

Reply

Staff Agenda Semasa October 19, 2012 at 6:44 pm

masing-masing ada pandangan tersendiri.Apa-pun, kami hargai pandangan anda mengenai isu ini.

Reply

Roma November 6, 2012 at 11:59 pm

ha’ah .memang cantik pun izara izara mula dileanki dengan citer sfiyya kan .pastu tup2 dah dpt berlakon drama keduanya la (ragu2)hmmm nak2 dgn vanilla coklat .hmmm diorang tu mmg romantik giler2 .kalau trlepas tgok kt tv .kte lyn tonton.com.my jer .hahaha

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: